Maison Le Petit Four
 

Fotogalerij

De onderstaande foto's geven een indruk van de omgeving.

 

De Omgeving


Het dorpje Lignac maakt deel uit van het departement de Indre in de regio Centre-Val de Loire in het groene hart van Frankrijk, zo'n 300 km ten zuiden van Parijs. Verder ligt het nog net in het Regionaal natuurpark La Brenne (het land van de duizend vijvers) en maakt het deel uit van de regio Le Berry.
Het gebied is beschermd sinds 1989 en geregistreerd als Natura 2000 gebied.
Maison Le Petit Four ligt op de grens van drie regio's en drie departementen:
- Regiocentrum, afdeling Indre
- Regio Poitou-Charentes, departement Vienne
- Regio Limousin, departement Haute-Vienne
Deze grenzen liggen op 4 - 5 km van onze gîte.
Het loont de moeite om alle drie de regio's te bekijken.
Je kunt hier eindeloos wandelen en genieten van de mooie natuur en de rust.
Het is echt onmogelijk om u een goede indruk te geven van de omgeving. Omdat ons huisje op de grens van drie prachtige streken ligt. Het is een feit dat het heerlijk is om hier zelf alles te ontdekken ieder op zijn eigen manier. Lieve kleine dorpjes en stadjes, glooiende landschappen , rivieren en meren en prachtige kastelen en Chateaus. Omdat het op de grens ligt van 3 verschillende departementen zijn de landschappen verschillend en maakt dit het zo aantrekkelijk. Zeker de moeite om alle drie de departementen te bezoeken!
Ontdek de mooie geschiedenis, de cultuur , natuur en de markten en brocantes.
Voor wie is dit vakantie huisje geschikt:
Voor mensen die van rust houden, lekker op zichzelf willen zijn en zichzelf prima kunnen vermaken en avontuurlijk ingesteld zijn om zelf te gaan ontdekken. De natuur in om eindeloos te kunnen wandelen , maar als men wat meer behoefte heeft in drukte is er de mogelijkheid om naar verschillende stadjes en dorpjes te gaan, markten te bezoeken , uit eten te gaan in de omliggende dorpjes en stadjes, naar het Meer in Chaillac te gaan om te zwemmen, paardrijden, fietsen , kano varen, mountainbiken, rotsklimmen, Vissen,  bij Portiers de beroemde Futurescoop bezoeken en Chateaus bezoeken is ook zeker mogelijk. Het is heerlijk om zelf te kunnen kiezen en op te zoeken waar je op dat moment behoefte aan hebt!E-mailen
Map
Info