Maison Le Petit Four
 

Wie zijn wij...

Wij zullen ons even kort voorstellen. Wij zijn Marko en Natasja van Blanken – Schipper 56 en 57 jaar, beide geboren in Alkmaar – Nederland. Na jaren onze droom om naar Frankrijk te emigreren, uit het druk wordende en stres volle Nederland samen met onze 6 langhaar Schotse Herders ( Collies) zijn wij in September 2022 de stap dan echt gaan nemen. Wij wisten het zeker, we wilde rust, natuur en iets gaan op starten voor onszelf. Marko beoefend zijn beroep als Hovenier uit, en ik ga mij richten op ons vakantie huisje ( Gite) die wij verhuren  voor mensen met honden . Midden in Frankrijk op het mooie rustige platteland.


 Mede door onze hobby, de Collies zijn wij terecht gekomen in Frankrijk.
Als eigenaars en hobby fokkers van onze roedel Schotse Herders langhaar ( Collies) onder de kennelnaam : of the Lovely Bears , hebben wij ervaren dat het vinden van een vakantie adres met honden en dan voornamelijk met meerdere honden moeilijk te vinden is.
Onze honden zijn altijd gewend met ons te reizen, zowel naar Shows als mee op vakantie. Wij zijn er van overtuigd dat mensen met honden net zo goed op vakantie moeten kunnen. Onze honden zijn altijd meegereisd met ons naar verschillende landen zoals Oostenrijk, Slowakije, Tsjechië , België, Engeland en Frankrijk. Het is ons altijd gelukt iets te vinden maar wel met veel moeite. Dus het eerste wat wij zeker wilde gaan doen, was iets aanbieden om op vakantie te gaan met de hond/en.


Zijn nu mensen die geen hond hebben niet welkom?

Jazeker wel, familie, bekende, vrienden en vrienden van vrienden die weten dat er ook honden in onze gite logeren zijn ook welkom. Wij zijn er van overtuigd dat wij de gite HEEL schoon houden, maar dat wil niet zeggen dat er misschien wel eens een verdwaald honden haartje ligt. Ben je hier niet allergische voor ben je zonder hond ook zeker welkom.


Natasja
Natasja
Marko
Marko
De Roedel
De Roedel
E-mailen
Map
Info