Maison Le Petit Four
 


Service  


Aankomst menu

Voor de aankomst dag kunnen wij een avondmaal verzorgen tegen een schappelijke vergoeding. Niets is fijner dan na een lange dag reizen niet meer te hoeven koken, en je hoeft onderweg of na aankomst niet nog snel even boodschappen te regelen. Dat kan dan in alle rust de volgende dag.  Bij aankomst geven wij u de sleutel van het huisje, u kunt het huisje in alle rust verkennen, de koffers uitpakken en de hond/en even lekker hun pootjes laten strekken op het recreatieveld. In die tussentijd verzorgen wij uw maaltijd die wordt geserveerd aan de keukentafel in uw huisje, op het terras van de Tuin achter of op de Picknick plek op het recreatieveld. Samen met een lekker drankje naar keuze.

Mocht u hier gebruik van willen maken dan horen wij dit graag een aantal dagen voor uw vertrek. Wij laten dan ook even weten wat er eventueel op het menu staat. Wij koken niet glutenvrij en hebben geen ervaring met allergieën. Vegetarisch eten is wel mogelijk.


Aankomst mand

Ook kunt u kiezen voor een aankomst mand. Dit bestaat uit een aantal heerlijke Franse kaasjes, vers stokbrood bij de beste Bakkerij uit de omgeving hier in het dorp ! Een Wijntje of ander drankje , bakje Olijven en worst. 


Ontbijt mand

Een ontbijt mand voor de eerste ochtend is ook mogelijk om te bestellen. Deze geven we meteen aan bij uw aankomst zodat wij u niet s'morgens hoeven te storen. U kunt dan lekker op alle gemak ontbijten wanneer het u uitkomt om pas daarna uw eigen boodschappen te kunnen doen . De producten voor het ontbijt komen vers bij de beste Bakker hier uit de omgeving vandaan en dat is in ons dorp Lignac! Iedere dag geopend, vraag wel even naar de openingstijden want die zijn hier anders in Frankrijk! Zij hebben ook de beste Meringue gebakjes uit de omgeving.


Honden oppas service

Mocht u een dagje weg willen zonder hond/en, of wilt u ergens heen waarbij de hond /en niet mee kan of waarbij het niet handig is.....wij passen voor een kleine vergoeding die dag op uw hond/en. Overleg met ons wat de mogelijkheden zijn. Nu is het natuurlijk niet de bedoeling dat wij uw hele vakantie lang met uw hond/en zitten om op te passen.....u heeft gekozen voor een vakantie MET hond/en, dat houd dus in samen vakantie houden en genieten.E-mailen
Map
Info